Hoorntje van Afrikaanse Rhino kopen?

He pssstt, stukje beschermde neushoorn kopen? Serieus, ik meen het. Werkt tegen zweetvoeten, puistjes op je billen, haaruitval, erectieproblemen en doodgaan. Is heel normaal hoor. In een beetje fatsoenlijke toko in Azië kan je zo een stukje kostbare hoorn kopen. En waar denk je dat de handvatten van die prachtige Arabische dolken van worden gemaakt? Nee, tis zonde om zo’n magnifiek dier niet af schieten.

En ach, dat er nog maar een paar van die beesten rondlopen, maakt ook niet uit. Wij merken er hier echt niets van als ze zijn verdwenen. Bovendien, je kan neushoorns toch nog gewoon met je kinderen in de dierentuin bekijken? Dus kom op, koop zo’n stukje hoorn. Echt, het helpt tegen alle kwalen.

Dat vlees komt ook wel goed terecht. In Zimbabwe is de nood zo hoog, dat ze werkelijk alles vreten. Mugabes soldaten schieten tegenwoordig olifanten af in wildparken om hun magen te vullen. Bijkomend voordeel is dat ze zo voorkomen dat het overschot aan olifanten naburige boerderijen molesteren. Trouwens, het afschieten levert de regering ook nog eens een aardig zakcentje op aan de handel in ivoor. Dat geld kunnen ze prima gebruiken.

En als ze in Zimbabwe olifanten eten, dan zullen ze toch ook geen enkel bezwaar hebben tegen een stukje neushoornvlees? Honger maakt rauwe bonen zoet. Dus wat doen we? Twee ons van de hoorn van de zeldzame Afrikaanse neushoorn, voor het hele gezin? Of heeft u liever de Aziatische neurhoorn?

Lees ook:Dikke streep door invoering milieuzones
Lees ook:Antarctica wordt warmer, maar smelt niet weg
Lees ook:Ecotelefoon Nokia: zonder oplader én zonder korting
Lees ook:And we have a take off…van een CO2-satelliet
Lees ook:Jongeren zeggen: ‘ Houd op over klimaatverandering’

Eén reactie op “Hoorntje van Afrikaanse Rhino kopen?

  1. h b

    hoi achterlijke sufferd . ik heb blanken mensen eelt in de aanbieding . zelfde martiaal alleen intelligenter . de prijs is hoog . interesse ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.