Mijngeldgaatgoed.nl naar de borstvoedingspraktijk

Dat milieubewust en sociaal verantwoord ondernemen tegenwoordig keiharde business is geworden, wist Triodos Bank allang. Sterker, ze is er groot mee geworden. Vervelend alleen dat concurrenten als ASN Bank en groene beleggingsproducten zich ook langzaam naar binnen wurmen.

Wat te doen? Een nieuwe website met al die voorbeeldige projecten waar van u – als Triodosklant – in wordt gestoken. Mijngeldgaatgoed.nl is het geworden en het is echte eyeopener.  Want wie wist dat Triodos het geld niet alleen steekt groene beleggingen, maar ook in Borstvoedingspraktijk Osdorp, de Russisch Orthodoxe kerk in Amsterdam en de Islamitische Universiteit in Rotterdam? Dat was vast wel ergens te vinden bij Triodos, maar niet zo eenvoudig als nu.

Lees ook:ASN Bank is beste verliezer
Lees ook:Shell vindt schone energie veel te duur
Lees ook:Eerlijke Bankwijzer direct na lancering al succes
Lees ook:Cramer overwinnaar van crisispakket
Lees ook:ADV: Maak kans op € 20.000 voor jouw duurzame initiatief

Eén reactie op “Mijngeldgaatgoed.nl naar de borstvoedingspraktijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.