Strippen voor het milieu helemaal hot

Strippen voor het milieu is echt helemaal hot in 2009. Werden we pas geleden nog verrast door modellen die op de catwalk met de billen bloot gaan voor milieuvriendelijk geproduceerde kleding, deze week komt de surprise uit Engeland.

Lucy Pinder heet de pin updame, en ze poseert in groene lingerie voor een klimaatvriendelijke Valentijnsdag. Ze werd in Engeland razendsnel uit het Big Brotherhuis voor celebrity’s gegooid, maar dat heeft haar populariteit onder Engelse heren niet geschaad.

,,Turn me on, turn it off”, is haar nieuwe lijfspreuk. Niet helemaal toevallig ook de slogan van de Energy Saving Trust Campaign die oproept energieslurpers in huis uit te zetten om elektriciteit te besparen. Lucy’s klimaatneutrale fotoshoot is hierrrr te zien bij tabloid The Sun. Het zijn keurige, onschuldige plaatjes voor haar doen.

Lees ook:Kabinet strooit met geld voor proeven duurzame energie
Lees ook:Reusachtige windturbine stort spontaan in
Lees ook:Engelsen shoppen groener in recessietijd
Lees ook:Doe groen, drink lokaal gebrouwen bier
Lees ook:Week van Shells groene ontmaskering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.