Eerlijk en Puur Uit Eten met online gids

Het mag dan crisis zijn, Tweede Paasdag zitten de restaurants ongetwijfeld weer tjokvol. We kennen de online restaurantgids Iens.nl, maar er is een beter alternatief: Puuruiteten.nl, de duurzame horecagids van Nederland. Het aanbod biologisch en/of fair trade restaurants ziet er goed uit, hoewel het aantal boerenwinkels, duurzame delicatessenshop etc. wel erg karig is.

Gelukkig de site ziet er wel hartstikke kèk uit. Voor wie toch gehecht is aan papier schrijft oprichter en eigenaresse Jeanette van Mullem ook al een tijdje een ouderwetse gids Puur! Uit Eten met vijftig biologische restaurants, waar chefkoks recepten en wjinadvies geven.

Lees ook:Nederland doet het papiertechnisch best aardig
Lees ook:Re-evelope, herbruikbare envelop op oud zeildoek
Lees ook:Groene bruiloft dient zich nu ook aan
Lees ook:Masturberen op zonlicht met Solar Sensations-vibrator
Lees ook:Noorse poep voor stadsbussen in Oslo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.