PVV over klimaat: CO2? Daar groeien plantjes prima op

De Partij voor de Vrijheid (PVV) wordt dus de grootste partij van Nederland. Sinds Geert zich wentelt in zijn slachtofferrol – vervolging wegens discriminatie en ‘laffe’ Engelsen die hem buiten de deur lieten staan – haalt hij echt alle partijen rechts in. Tijd dus om eens te kijken wat onze toekomstige MP op heeft met duurzame energie.

Een blik in het verkiezingspamflet van de PVV levert het volgende op: meer investeren in wegen en automobiliteit, geen rekeningrijden, verhoging van de maximumsnelheid én bouw van nieuwe kerncentrales. Over duurzame energie geen woord.

Goed, dan naar de PVV-kamerleden die in de Tweede Kamer het woord voeren over groene zaken. Dat zijn ras-Rotterdammer Barry Madlener en de Limburgse dierenvriend en notoir wanbetaler Dion Graus. Er kleven ook nog wat vermeende mishandelingen aan Graus, maar die aangiften zijn geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. De Limburger heeft een mooi dossier over zijn provinciegenoot. Maar dat terzijde.

Dion Graus heeft voor elkaar gekregen dat de PVV zij aan zij strijdt met de Partij voor de Dieren om dierenrechten in de grondwet te krijgen. Met windenergie heeft hij minder op. Eind vorig jaar diende Graus nog een motie in om subsidie op windenergie te stoppen. De projecten op land en zee zijn volgens hem ’een dure mislukking’.

Klimaatscepticus Barry Madlener vindt duurzame energie ook onzin. Hij houdt zich liever bezig met het relletje over het actieverleden van die brave, keurige gekapte minister Jacqueline Cramer. Het motto van Madlener: Stoppen met de klimaatwaanzin. Hij verwoorde het PVV-standpunt een tijdje geleden in een vergadering van de VROM-commissie bondig en helder: ,,CO2? Dat is helemaal geen probleem. De plantjes groeien er prima op.”

Lees ook:Oude wijn in nieuwe zak: Nederland faalt in duurzame energie
Lees ook:Spanje aan kop met opwekken windenergie
Lees ook:Tien Belgische misverstanden over windenergie
Lees ook:Maffia ontdekt lucratieve bouw windparken
Lees ook:Week van Shells groene ontmaskering

8 reacties op “PVV over klimaat: CO2? Daar groeien plantjes prima op

 1. Danny

  Eng als dit de grootste partij wordt, zeker in crisis tijd!

    /   Beantwoorden  / 
 2. discount wine accessories

  The analysis sited is indisputable. I will need to say that tom ought to examine his facts and re-think his conclusion. The authorites have spoken and the rest of desire to respect that. Thanks for your very well laid out into.

    /   Beantwoorden  / 
 3. business ideas

  I don’t necessarily agree with your post but I respect your opinion on this. Keep writing new articles though. I have added it to my rss feeder.

    /   Beantwoorden  / 
 4. college scholarship

  Your comment makes me think that this may a perfect time to further one’s university education. I wonder whether I should take classes via the internet. There exist so many scholarships right now which used to be so very difficult to locate before.

    /   Beantwoorden  / 
 5. frontierville

  A mean man may ever read from a discoverer but instead fully influence money

    /   Beantwoorden  / 
 6. motel townsville

  You must pray for a unholy mentation without trading virtuous indignation

    /   Beantwoorden  / 
 7. free mp3

  i like it PVV over klimaat: CO2? Daar groeien plantjes prima op | Groen now im your rss reader

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.