Obama: zijn zeven groenste plannen

We kunnen geen genoeg krijgen van het wonder uit Amerika, Obama. De president lijkt te goed om waar te zijn, concludeert zelfs de Amerikaanse groene site Treehugger. Het tijdperk waarin het Witte Huis het broeikaseffect weglachte en duurzame energie negeerde lijkt echt voorbij.

Treehugger maakt de balans op van de eerste paar weken Obama en somt zijn zeven beste groene ideeën op. Die variëren van het financieel steunen van hernieuwbare energie en eindelijk meedoen aan wereldwijde afspraken om CO2-uitstoot te verminderen tot het plan voor een corridor van hogesnelheidslijnen door de Verenigde Staten. Het vervelende van plannenmakerij is alleen: ze moeten nog worden uitgevoerd. Dat moet Obama nog bewijzen. Yes he can?

Lees ook:Energieminister Obama reikt China de hand, in zijn vorige baan
Lees ook:Witte Huis zegt nu officieel: broeikaseffect, best belangrijk
Lees ook:Groene adviezen aan Obama
Lees ook:Digitale herriemaker voor stoer imago elektrische scooter
Lees ook:Leve de recessie, eindelijk daalt broeikasvervuiling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.