Miss Atoom, with nuclear love from Russia

Wie zegt dat kernenergie niet sexy is? Wij van Groen.blog denken daar toch anders over. Zeker sinds wij kennis hebben gemaakt met de 25-jarige Russische schone Jekaterina Bulgakova die is gekozen tot Miss Atoom. Zwoele blik, goddelijk lichaam (maten 95-69-97) en ongetwijfeld zeer intelligent. Haar motto: Ik leef vol energie.

De verkiezing is een idee van de nucleaire holding Rosatom uit Rusland die dringend om personeel verlegen zit. Russen staan namelijk sinds de atoomramp in Tsjernobyl niet meer zo te springen om in een kernreactor aan de slag te gaan. Bulgakova moet met verleidelijke reclames een einde maken aan die koelkoudwatervrees.

Kernenergie steekt duurzame energie op deze manier dus mooi de loef af. Want waar nucleair nu te boek staat als sexy en verleidelijk, houden wind- en zonne-energie toch een wat stoffig imago. De vraag is daarom: waar blijven de zonne-energie babes en de windenergie chicks? O ja, de rest van het fijne Russiche atoombruidsboek kunt u hierrrr bekijken. Stuk voor stuk meiden vol atoomenergie.

Lees ook:Tweede kerncentrale lijkt stapje dichterbij
Lees ook:Nederlandse overheid energieverspiller, vindt WattzOn.com
Lees ook:Knutselaar Knut vindt oplaadbare batterijen op zonlicht uit
Lees ook:Modderklok met grassprieten maakt zelf energie
Lees ook:Samsom: ‘Meer subsidie voor zonnepanelen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.